Autogari.RO reînvie tradiţia "Mersului Autobuzelor"

Autogari.RO reînvie tradiţia "Mersului Autobuzelor"

Pe fondul grevei CFR, Autogari.RO vine în întâmpinarea nevoii de informare a milioanelor de călători cu varianta electronică a "Mersului Autobuzelor On-line". Pe site-ul www.autogari.ro oricine poate căuta acum printre cele aproximativ 8.000 trasee ce unesc 4.000 de autogari şi staţii din toată România şi Europa. Aceste informaţii sunt de ultimă oră şi au provenit în urma licitaţiei încheiate pe 3 Iunie 2005 pentru cursele de transport persoane, şi sunt valabile până în 2008.

Autogari.RO este o initiaţivă privată care are nevoie şi de sprijinul autorităţilor din domeniu şi a companiilor de transport să completeze în continuare tot acest gol de informare existent încă din 1991 (de la ultimul "Mersul Autobuzelor" editat de Centrala de Transporturi Auto din Ministerul Transporturilor şi Telecomunicaţiilor).

Autogari.RO este un site web ce furnizeaza informatii utile privind programele de circulatie ale curselor interne si internationale. Usor de folosit si in continua perfectionare, site-ul ofera o metoda intuitiva de gasire a curselor, putand sugera mai multe legaturi intre doua destinatii. Înscrierea transportatorilor in site-ul web Autogari.RO este gratuită. În plus, Autogari.RO oferă partenerilor date statistice care îi pot ajuta la stabilirea orarului autovehiculelor, numărului optim de locuri sau rutelor cerute de clienţi.

Înscriere

Înscrieți compania dvs. pentru a fi prmovată pe Autogari.RO: