Transfe.ro primul operator charter care alege REZMax Vânzări

Transfe.ro primul operator charter care alege REZMax Vânzări

Transfero Turistic reprezintă o companie tânără pe piaţa curselor charter către aeroportul Henry Coandă (Otopeni) ce urmăreşte să dezvolte servicii de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile şi competente faţă de clienţi şi partenerii de afaceri.

Transfe.ro, brand-ul Tranfero Turistic SRL, a ales soluția oferită de Bileteria pentru gestiunea rezervărilor venite prin diverse canale:

  • Vânzările de bilete prin agențiile de turism partenere (comisionare)
  • Vânzările de bilete prin intermediul autogărilor
  • Vânzările de bilete on-line se primesc acum și prin intermediul site-ului propriu (Transfe.ro) precum și prin intermediul portalului (Autogări.RO)
Toate aceste rezervări online ajung în aceleași diagrame ce sunt trimise online (în timp real) înainte de plecarea fiecărei curse. Înregistrand toate rezervările într-un singur loc, Transfe.ro urmărește încărcarea mașinilor și le gestionează după necesități.

Sistemul REZMax Vânzări poate fi accesat de angajații Transfe.ro și de agențiile de turism partenere (comisionare), din orice localitate, de la un calculator conectat la internet, chiar de pe un telefon mobil (smartphone) sau o tabletă. Acesta este disponbil la un preț accesibil și poate fi folosit cu un număr nelimitat de autogări, agenți și agenții partenere.

Pentru mai multe detalii vă invităm sa accesati site-ul nostru REZMax.

REZMax Rezervări şi REZMax Vânzări, soluția oferită de Bileteria este utilizată cu succes de operatorii de transport intern și international:

Înscriere

Înscrieți compania dvs. pentru a fi prmovată pe Autogari.RO: