Ziua Cargo despre rezervari online

Ziua Cargo despre rezervari online

Rezervările online - un start ezitant

Deşi, în mod evident, numărul persoanelor şi, implicit, al călătorilor care se informează cu ajutorul internetului este în creştere, majoritatea transportatorilor ezită să apeleze la produse specializate de rezervări online, în ciuda tarifelor foarte accesibile - 100 - 200 euro/lună.

REZMax este primul sistem de rezervări naţional pentru transportul intern de persoane.

"Acest sistem oferă tot ceea ce este nevoie: politică de preţuri, alegerea locului în autocar etc. REZMax este disponibil pe bază de abonamente, care pot fi modificate sau adaptate la specificul fiecărei firme în parte, fără alte costuri suplimentare", a declarat Paul Cranja, director executiv Bileteria.

Apelarea la un asemenea sistem poate însemna o îmbunătăţire semnificativă a activităţii.

"Acum lucrăm la trei module. Unul dintre ele este cel de Marketing, în care fiecare client care a făcut vreodată la noi rezervare pentru o anumită firmă va apărea la clientul nostru de REZMax. Este vorba despre gestionarea propriilor călători. Al doilea modul este cel de preţuri dinamice, pe o perioadă de aproximativ un an, ca în transportul aerian. Pot fi introduse preţuri de vară sau pentru anumite zile ale săptămânii. Al treilea modul este destinat trimi terii listelor de bilete vândute sau rezervate prin SMS la capetele de linie, pe numerele de telefon ale dispecerilor", a precizat Paul Cranja.
Srusa: Ziua Cargo
Înscriere

Înscrieți compania dvs. pentru a fi prmovată pe Autogari.RO: