Rezervări și vânzări on-line



Rezervări și vânzări on-line

Îţi aduce călători 24h/zi, 7 zile/săptămână! Activaţi acest serviciu pentru a primi pe e-mail rezervări de la vizitatorii noştri.

Preţ

 Preţ
Vânzări bileteCu comision
Rezervări online (până în 50 rezervări naționale sau 10 rezervări internaționale pe lună)GRATUIT*
Rezervări online naționale (peste 50/lună)15€/lună
Rezervări online internaționale (peste 10/lună)20€/lună
* Acest serviciu este disponibil doar împreună cu Abonamentul curse regulate.

OFERTĂ SPECIALĂ: Încercaţi GRATUIT acest serviciu pentru o lună!


Descrierea sistemului

Sistemul a fost conceput să fie uşor de utilizat în condiţiile în care mecanismele de prevenire a fraudelor nu trebuie să lipsească. Pentru a putea folosi acest sistem nu aveţi nevoie decât de un calculator conectat la internet şi o căsuţă poştală electronică.

Alăturat este prezentat un scenariu de utilizare al sistemului unde se pot vedea toţi paşii unei rezervări on-line. Toată comunicarea se face prin poşta electronică.

Numai după validarea rezervarii de către operatorul dumneavoastră, călătorii primesc un cupon de rezervare cu care se prezintă la autocar. Cheia de verificare este codul rezervării ce se regăseşte şi în diagrama curselor.

Economisiţi timp

Spre deosebire de rezervările telefonice, prin acest sistem primiţi rezervări 24h pe zi, 7 zile pe săptămână, şi nu necesită o persoană cu program întreg. Doar 15-30 minute pe zi sunt suficiente pentru validarea rezervărilor, ce nu trebuiesc notate pe foi, pentru că, în dimineaţa cursei, primiţi diagramele curselor cu rezervările făcute ( exemplu).

Plăţi on-line

Călătorii rezerva acum un loc la autocarul dvs. fără a se ridica de la masă. Plata rezervării poate fi făcută cu cardul bancar (pentru curse internationale) sau printr-un SMS (pentru cursele interne).

Activarea sistemului este gratuită, ceea ce înseamnă investiţii zero pentru dumneavoastră. Acest serviciu este disponibil numai împreuna cu Abonamentul curse regulate.

Acoperiţi golurile

Să presupunem următoarea situaţie:
Avem o cursă lungă care o facem vineri cu 20 locuri neocupate din 50 disponibile. La un preţ de 50 RON/bilet am pierdut 1000 RON la cursa aceasta (randament de 60%). Cursa este totuşi profitabilă, şi în unele perioade chiar are rentabilitate de 100%. Ce putem face să creştem randamentul? Călători ar fi, dar majoritatea pleacă sâmbătă dimineaţa când uneori se bat pe locuri. Am putea folosi o maşină mai mică dacă am putea prevedea când avem mai puţini călători.
Ce bine ar fi dacă majoritatea călătorilor ar face rezervări şi am şti de câte locuri avem nevoie, şi ce bine ar fi dacă o parte din călătorii de sâmbătă ar pleca vineri seară...

Aceeaşi problemă au avut-o şi operatorii de linii aeriene şi au găsit soluţia: preţuri preferenţiale pentru rezervările din avans sau pentru cursele mai puţin populare. Dar cum putem gestiona atâtea rezervări, atâtea preţuri preferenţiale?

Autogari.RO vă oferă acest instrument ce face posibilă aplicarea acestor metode de creştere a randamentului, la un preţ mult mai mic decât profiturile aduse. Astfel, oferind diverse reduceri pentru cei ce fac rezervări on-line, puteţi prevedea şi regla gradul de încărcare pe anumite curse. Şi în plus de acestea, beneficiaţi de publicitate la preţuri minime cu impact imediat.

La Autogari.RO puteţi oferi diverse trepte de discount în funcţie de perioada de timp cu care care au fost făcute rezervările în avans sau în funcţie de cursă şi zi din săptămână. Odată cu cuponul de rezervare, călătorii vor primi şi un cupon de reducere valabil doar pentru cursa la care a fost făcută rezervarea.

Să presupunem acum că am folosit acest instrument în creşterea randamentului cursei de vineri şi avem 20 de rezervări cu o reducere de 20% (am pierdut 200 RON) şi au rămas neocupate 5 locuri (încă 250 RON pierduţi). Am mai plătit la Autogari.RO pentru rezervările primite 13 RON, deci în total am pierdut doar 463 RON în loc de 1000 RON. Deci de fapt am câştigat 547 RON (randamentul a crescut la 82%) plus aproximativ 10 clienţi noi.

Înscriere

Înscrieți compania dvs. pentru a fi prmovată pe Autogari.RO:
Acces consola
Daca sunteti deja parteneri puteti accesa consola aici:
Vânzări

Vă stăm la dispoziție pentru detalii:
Date firma
BILETERIA SRL
Sediu:Drumul Padurea Neagra, Nr. 26, Bucuresti, Sector 1, Cod 014044
CIF:RO 15118200
Reg.:J40/19554/2022