Autocarul și autobuzul - o mișcare inteligentă

Autocarul și autobuzul - o mișcare inteligentă

La începutul acestui an Bileteria s-a alăturat mișcării internaționale de promovare a transportului auto de persoane. Inițiată de IRU și Busword, această mișcare este promovată sub numele "Autobuz și autocar - O mișcare inteligentă" (Bus & Coach - Smart move) . Obiectivul mișcării este dublarea utilizării transportului auto în comun în următorii 10 ani, făcând din acesta cel mai sigur, prietenos, accesibil, ecologic și eficient mod de transport.

Site-ul mișcării "Autobuz și autocar - O mișcare inteligentă" www.busandcoach.travel oferă multe resurse de promovare a transportului auto și o bună sursă de informare cu privire la dezvoltarea acestei industrii pe tot globul.

Mișcarea se bazează pe suportul tuturor companiilor implicate pentru dezvoltarea industriei pe termen lung. Acest lucru îl puteți face și dumneavoastră devenind alături de noi suporterul miscării aici.

La Bileteria vom încerca să ne aducem un cât mai mare aport la dezvoltarea serviciilor de transport, dând călătorilor acces la informație bine structurată și la servicii de rezervare și achiziție bilete.

Înscriere

Înscrieți compania dvs. pentru a fi prmovată pe Autogari.RO: